HELLO EVERYONE!

Hola a tots i totes! Esperem que us agradi el bloc d'anglès d'E. Infantil. Els xiquets i xiquetes de la nostra escola podreu fer activitats relacionades en l'anglès, tant a escola com a casa (amb l'ajuda dels vostres pares)
A l'apartat 'At School' estan les activitats relacionades amb el que estem treballant a l'escola. Quan anem a l'aula Multimèdia repassem i ampliem el llenguatge.
A 'At home' us hem posat diferents webs per si voleu treballar (o 'xalar') una miqueta a casa amb els vostres pares.
A 'Nursery rhymes' podeu veure i sentir rimes i cantarelles tradicionals angleses.
I veureu que hi ha un apartat que es diu 'Parents', on 'mummies & daddies' poden ampliar coneixements sobre continguts que estem treballant a l'aula, en anglès.
La nostra titella, Patch, us visitarà almenys una vegada a casa. Es quedarà a dormir i l'haureu de tornar el dia següent. Segur que el cuidareu molt! I potser més a finals de curs vindrà Robby, un conillet amic de Patch......
Heu d'estar atents perquè també us assabentareu de moltes notícies, com ara què estem treballant a classe, si fem alguna activitat especial, fotos i videos, qui s'emporta a Patch a casa... I també voldríem que els pares ens ajudin amb idees noves i suggeriments. Gràcies! Esperem la vostra col·laboració! See you!

I can sing a rainbow

1 comentari:

neus pallares hierro ha dit...

briliantly is multi colors